Пропагандисти Кремля пояснили смерть російськомовних пенсіонерок у Латвії ...уроками латиської (фотофакт)

Популярне російське видання, яке досі зберігає радянську назву “Московский комсомолец”, опублікувало пропагандистську статтю про смерть у Латвії двох російськомовних пенсіонерок, які померли, начебто, після відвідин уроків із вивчення латиської мови. На це звернув увагу у своєму Telegram-каналі журналіст і блогер Денис Казанський, передають Патріоти України.

“Це не якийсь стьоб з Твіттера, це цілком серйозно пише відоме російське видання”, - зауважив він. Кремлівські пропагандисти заявляють, буцімто пенсіонери померли через страх перед депортацією, оскільки всім, хто перебуває в Латвії, потрібно до 1 вересня вивчити мову та скласти іспит. Мовляв, вони переживали через те, що “завалять” таке складне випробування.

“За 60 років проживання в Латвії вони не змогли вивчити її мову, і тепер так бояться, що їх депортують із проклятої “фашистської” Латвії до рідної Росії, що вмирають від страху”, - іронічно прокоментував черговий фейк кремлівських пропагандистів журналіст.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, — DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...