Пропагандисти Кремля в Україні: Чому не працює контррозвідка СБУ, - Мирослав Гай

СБУ все одно чекає реформа, як би не пручалися старі кадри з КГБ та представники олігархії.

Мирослав Гай. Фото: Главред.

"Контррозвідка СБУ фактично не працює, чи закриває очі на окремі випадки та загрози. Саме контрозвідка мала б арештувати представників ОРДЛО, що прийшли до сірої зони в Станиці та заявили, що населені пункти Станиця та Щастя належать їм, організували провокацію за підтримки представника ООН та іноземних ЗМІ", - пише волонтер Мирослав Гай на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"То контррозвідка мала б викликати на допити Медведчука та Бойка після польотів до Москви та виступів у Стразбурзі. Саме контрозвідка мала б встановити зв'язок партії Шарія із РФ.

Саме контррозвідка мала дати оцінку приїздів пропагандистів Кремля Бєлковського та Вєнєдіктова, що працюють на радіостанції яка належить корпорації Газпром, до Києва та їх прихід до штабу й офісу Президента України Зеленського.

Я знаю десятки порядних працівників СБУ, знаю про різні їх успіхи з контртерористичної діяльності, з кібербезпеки, тощо. І я розумію, що ці всі загрози національної безпеки є політичним свавіллям.

СБУ все одно чекає реформа, як би не пручалися старі кадри з КГБ та представники олігархії. Бо реформу потребує Україна, хоче США та НАТО.

У СБУ відберуть непритаманні для спецслужби функції, особливо контроль економічного сектору, та посилять контррозвідку та контртерористичну діяльність. Навіть попри заяви Баканова, про претензії до менеджерів. І чим швидше це станеться, тим скоріше пропагандисти Кремля припинять їздити до офісу Президента".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

РФ нещадно б'є по Харкову й Одесі, тому що для Кремля харків'яни й одесити – це "зрадники", - Леонід Невзлін

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:03

"Постійні терористичні удари російських військ по українських містах – це частина стратегії, яку у Кремлі називають "створенням санітарної зони". Насправді це стратегія вигнання українців з тих територій, претензію на які Путін оголосив ще у своїй "кри...

Вічний Мамин День

четвер, 2 травень 2024, 23:56

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу...(Перепрошую, друзі, ніяк не можу розвернути по горизонталі цю свытлину). . Юв...