"Пропагандисти Кремля вже не соромляться і публічно зізнаються в реальних намірах - звільнити Україну від українців", - Голобуцький (відео)

"Угоди і компроміси з Кремлем нереальні. "Нам треба зробити так, щоб Україна змушена була відправити зараз ще 10-15 мільйонів біженців до Європи. І на Україні взагалі нікого крім армії не лишиться", - в Соловйова в неділю оприлюднили реальні цілі Росії", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"В неділю в ефірі в Соловйова їхній політолог Сергій Міхєєв, коментуючи удари по українській інфраструктурі, закликав до геноциду і масової депортації українців з України: "...То, что делаем сейчас [щодо руйнації критичної інфраструктури України - О.Г.] – недостаточно. Надо больше – вообще все, что обрушает и дезорганизует жизнь украинского государства. Если бы этим людям некуда было выехать, это была бы гуманитарная катастрофа. ...Давайте с американцами заключим гуманитарную сделку: пусть они пришлют сюда 100 пароходов - и будем из Одессы вывозить туда, вперёд-туту на Америку и привет! ...Надо сделать так, чтобы Украина была вынуждена отправить еще 10-15 миллионов беженцев в Европу".

Якийсь дикунський "бенкет під час чуми": вони вже всі розуміють, що на них очікує трибунал, тож вже не соромляться і публічно зізнаються в реальних намірах - звільнити Україну від українців.

Для нас тут нічого нового: вони саме цим всі 300 років окупації займались. Частину українців вивозили в Сибір (Зауралля, на Камчатку, в Казахстан - не принципово), частину - витісняли в Європу і Америку-Канаду.
Але союзникам таке публічне зізнання корисне для узгодження їхньої картини світу зі страшними реаліями. Так, мета Росії дійсно позбутись українців в будь-який спосіб. Не "демілітаризувати територію вздовж кордонів". Не "убезпечити кордони РФ". Навіть не прирости територіями. А конкретно щоб українців в Україні не лишилось.
Практика показала, що коли подібні заяви озвучують десь в Соловйова чи Скабєєвої, за кілька тижнів це ж озвучує і офіційний Кремль - в особі котрогось Мєдвєдєва чи Володіна з Матвієнко.
На цю позицію мають зважати союзники, коли оцінюють перспективи угод, компромісів, просто тимчасових домовленостей з Росією. Все, що Кремль виставляє в якості вимог і пунктів обговорення, по факту просто белетристика для зайняття часу союзників (бо Україна серйозно пропозиції Кремля не сприймає, вже досвідчена). Коли реальні цілі - знищення українців і України, які тут можуть бути компроміси і угоди?".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...