Пропагандисти марно намагалися "заткнути": Ексзаступник голови МЗС РФ назвав події у Курській області "ганьбою" для російської армії (відео)

Колишній заступник міністра закордонних справ РФ Андрій Федоров назвав дії російської армії у Курській області та перебіг бойових дій проти України загалом справжньою «ганьбою». Про це він заявив у прямому ефірі одного з федеральних каналів, спровокувавши справжню істерику у кремлівських пропагандистів, які відразу ж спробували його заткнути, передають Патріоти України.

Давайте не забувати про те, що вже 21 день українські війська перебувають на території Курської області, — нагадав Федоров.

Ой, ви рахуєте? — поцікавився з насмішкою один із ведучих.

Я рахую, тому що це ганьба, — підкреслив гість студії, викликавши явне роздратування присутніх.

Ні. Ви рахуєте, я пам’ятаю, і скільки у нас триває «СВО» (війна проти України). Ви у нас штатний рахівник, — не стримався пропагандист, переходячи на особисті образи, проте його опонент продовжив гнути свою лінію.

— Я ще раз нагадаю, що через 84 дні буде 1000 днів війни. Це теж ганьба… Мій батько воював, і йому було б соромно за те, що зараз відбувається, як працює наша армія. Ми знову, в черговий раз живемо ілюзіями щодо України, що там все «розвалюється» і так далі. Вибачте, ось цей дрон, Паляниця, реактивний, який входить у серію вже, має дальність 560 кілометрів, — осадив його Федоров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Мангал не врятував: Українські десантники під Мар'їнкою розібрали в нуль найкращий танк світу, за російською версією, розмінявши $500 на $4 000 000 (відео)

четвер, 29 серпень 2024, 15:15

Окупанти кинули свіжі сили на південний фланг Донецького фронту. Налякані ще як слід українцями загарбники дорого платять за свою самовпевненість. Юрій Бутусов, котрий наводить відео бойового епізоду так коментує те, що ми бачимо: . "Эффектные кадры у...

Намагався примусити до переїзду в ОАЕ: Мати дітей Павла Дурова розповіла нові подробиці щодо їхнього конфлікту

четвер, 29 серпень 2024, 14:50

Росіянка Ірина Болгар, яка проживає у Швейцарії, 29 серпня в Instagram розповіла нові подробиці конфлікту з генеральним директором месенджера Telegram Павлом Дуровим, від якого, за її словами, народила трьох дітей, передають Патріоти України. Свій пост...