"Прорив" "порвався" в неочікуваному місці: Ворожий танкіст розпатякав "військову таємницю" про ненадійність новітніх російських танків Т-90М (відео)

Російський танкіст опублікував відео наслідків влучання по танку Т-90М "Прорив" у лівий борт. Бронювання почало розходитись по шву. Про це повідомляється у телеграм-каналі "Танки. Історія та сучасність".

У відео не повідомляється, що влучило у російський танк. Проте від удару зварні шви на Т-90М "Прорив" почали розходитись. Автор каже, що це говорить про "якість" виробництва на "Уралвагонзаводі" — це єдине підприємство у Росії, яке виготовляє нові танки. Окрім цього від удару машина втратила панорамний приціл 3КУ..

Шви розійшлися на конструкції башти. Відомо, що одна з особливостей новітнього Т-90М є як раз нова башта. Вона має композитну конструкцію і складається з декількох листів алюмінію, пластика та гомогенної броні. Проте конструкція, як пишуть російські джерела, вийшла незбалансованою. Передня частина башти важча, ніж задня. А динамічний захист є лише у передній лобовій проєкції, що робить його вразливішим. Також танк має новий динамічний захист "Релікт" замість "Контакт-5" й комплекс активного захисту.

З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україні окупанти втратили 22 танки Т-90М "Прорив". Ці втрати підтвердили аналітики Oryx. Всього російська армія отримала приблизно 100 танків Т-90М.

З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україні з відкритих джерел відомо про втратити окупантами 22 танки Т-90М "Прорив". Це дані аналітиків Oryx. Всього російська армія отримала приблизно 100 танків Т-90М.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 12 травня. Як українські дівчата з прадавніх часів ворожили на горобині про особисте щастя

неділя, 12 травень 2024, 7:05

Православна церква України 12 травня за новим стилем вшановує пам'ять єпископа Епіфанія Кіпрського і патріарха Германа Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують пам'ять дев'яти мучеників Кизичних. В народі свято 12 травня пов'...

Мабуть тому, що українці занадто багато живуть: Уряд вирішив значно підвищити податки, замість оптимізації своїх витрат

неділя, 12 травень 2024, 5:00

Експерти критикують центральну владу за відмову переводити держвитрати на воєнні рейки. В бюджетах всіх рівнів 2024 сотні мільярдів йдуть на другорядні цілі. Але замість оптимізації витрат влада воліє затягнути паски українцям ще більше. В Україні підв...