Прощавай, "Мітяй", або Що ж показуватимуть "Плюси"? Провідний російський актор залишає телепроект Зеленського

Актор Микола Добринін, який виконує роль Мітяя у "Сватах", вирішив піти з серіалу, так як втомився бути "блазнем" для сім'ї Ковальових і Будько, передають Патріоти України.

Замислюватися про цей вчинок актор почав після того, як "Свати" покинув Анатолій Васильєв, який виконував роль Юрія Ковальова. Тоді за сценарієм він помер від серцевого нападу.

Як зізнавався сам актор, йому не приносив задоволення той факт, що актор Федір Добронравов за сценарієм фільму постійно жорстко над ним жартував, а Васильєв мав інтелігентно мовчати. Він переконаний, що його акторський талант в цьому серіалі був повністю заритий, а на вулиці перехожі з ним намагалися жартувати, як і Федір у кіно. Зараз ситуація повторяться і з Мітяєм.

Після відходу Анатолія Васильєва все каміння і жарти полетіли в город заслуженого артиста Миколи Добриніна. Його виставили блазнем і невдахою, дурним підкаблучником і алкоголіком.

До цього Микола знімався в інших амплуа і не бачив себе в образі "вічно побитої собаки". Лише Федір Добронравов залишився задоволений сценарієм свого друга і колеги з "Шести кадрів" Едуарда Радзюкевича. Можливо, що сценарій будувався саме під Добронравова, точніше під його героя - Івана Будька, адже за фактом в серіалі простежується домінування Добронравова над іншими акторами і актрисами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...