Прошмигнули під антидронову сітку розтягнуту над ціллю: "Птахи Мадяра" показали ювелірну точність в ураженні ворожої артилерії (відео)

Дронарі 414-го окремого батальйону ударних безпілотних авіаційних систем в складі морської піхоти змогли залетіти під сітку, яка захищала ворожу гармату Д-20.

«Той захід зацінять окремі спільноти глядачів з числа пілотів, у тому числі авіації, ну і ефпівішників (операторів FPV-дронів) звісно, бо то є верх льотного пілотажу. То не фліп і не бочка, то звалювання з розворотом», — прокоментував відео командир «Птахів Мадяра» капітан Роберт Бровді.

«Птахи Мадяра» зараз воюють на Харківському напрямку. Їх активна робота змушує росіян тримати свої гармати якомога далі від лінії фронту і захищати їх сітками.

Але ані перше, ані друге не гарантує захисту від українських дронарів. Саме ця граната знаходилася на російській території й там же була знищена.

(відео з 1:30)

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Прихильники московської церкви нервують: хто і як захищає рпц в Україні

вівторок, 2 липень 2024, 8:56

Мірою того, як кількість підписів за розгляд законопроекту про заборону московської церкви наближається до необхідної для прийняття рішення, прихильники рпц в Україні нервують. Нервуючи, здають себе з потрохами – хоч, певне, їм здається, що вони виявля...

Народні прикмети на 2 липня: У день Берегині краще не планувати далеку поїздку. Традиції та заборони свята

вівторок, 2 липень 2024, 7:05

2 липня за новим календарним стилем (14 липня - за старим) - Покладення ризи Пресвятої Богородиці, яке відбулося у Влахерні. 2 липня за старим календарним стилем згадують святого мученика Зосиму Аполлоніадського. Також за старим календарем триває Петрі...