"Проста очєнь страшна": Окупанти в Криму палять вже і з "Градів" по українських морських дронах

Російські загарбники використовують реактивні системи залпового вогню "Град" для відбиття атак морських дронів у тимчасово окупованому Криму.

Агенти кримськотатарського та українського партизанського руху "АТЕШ" провели спостереження в бухтах Севастополя й виявили, що там застосовують БМ-21 "Град" і ЗРК "ТОР" для відбиття повітряних і морських ударів Сил оборони України. Про це рух "АТЕШ" повідомляє у Telegram.

"За нашою інформацією, вони намагаються використовувати "Град", головним чином, з метою знищення морських дронів, які використовуються Сили оборони України для ураження кораблів Чорноморського флоту РФ. Як показує практика, така тактика частіше не спрацьовує ніж навпаки", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, раніше агенти руху зафіксували великий десантний корабель біля Графської пристані. За даними партизанів, періодично спостерігається переміщення суден у бухтах та вихід катерів берегової охорони на патрулювання.

"Ми ведемо активне спостереження за та продовжуємо передавати зібрану інформацію СОУ для якнайшвидшого та повного витіснення окупантів з Чорного моря та Криму", - зазначили агенти "АТЕШ"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...