Просте запитання 5-річного сина про війну загнало відомого українського телеведучого в глухий кут (відео)

Відомий український телеведучий Олександр Педан розповів, як на війну в Україні реагує його п'ятирічний син Марік. Шоумен намагається спілкуватися з дитиною як із дорослим, пояснюючи все, що відбувається на його Батьківщині. Однак на просте запитання "Чому росіяни на нас нападають?" артист так і не зміг знайти відповіді, передають Патріоти України.

Про це Педан розповів в інтерв'ю Сергію Нікітюку для YouTube проєкту "Нового каналу". Він зізнався, що в перші дні вторгненням з малюком було непросто – він нервував і не міг впоратися з емоціями. Незабаром батьки змогли знайти підхід до сина.

"24 лютого ми розбудили Маріка і сказали: "У нас пригода! Їдемо до бабусі". Малий був заряджений. А потім 18 годин шляху з Києва до Хмельницького… Згодом, коли ми їхали розбитою дорогою, Марік запитав: "Тату, а це нас бомблять?" Мені стало справді страшно. Дитина, з якою ми не говорили про війну, запитала, чи нас бомбили", – поділився ведучий.

Зараз зірковий тато намагається більше часу проводити із сином: грає з ним в активні ігри на вулиці та просто спілкується. Це допомагає хлопцеві не забувати про своє безтурботне дитинство. Крім того, у Хмельницькому під час повітряних тривог у бомбосховищі Марік познайомився з одноліткою. Новий друг приходив до родини Педана в гості.

Незважаючи на те, що Маріку лише 5 років, він уже все розуміє і серйозно ставиться до теми війни в Україні. Єдине питання, на яке ні він, ні його тато так і не знайшли відповіді: "Чому на нас нападають?"

"Зараз у сина проскакують різні фразочки. Наприклад, ми їдемо десь, а в нього в руках невеличкий ліхтарик. Я кажу: "Марік, ти ж знаєш, що ним не можна світити в очі. Це дуже небезпечно". А він мені: "А рашанцям можна?" У нього періодично проглядається посил, що це погані люди. Зупиняю його й пояснюю, що мирних ми не б’ємо, вбиваємо тільки тих, хто на нас нападає. Я абсолютно відвертий з ним. Кажу, що в нас зараз йде війна. Єдине, найпростіше запитання від п’ятирічної дитини, на яке я не можу дати відповідь, це: "А чому вони на нас нападають?" Це жахає. У мене і для себе немає цієї відповіді. На жаль", – прокоментував телеведучий.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...