Простягається до Селидового: Росіяни намагаються захопити ключову висоту в районі Покровська, - аналітик DeepState

Співзасновник та аналітик DeepState Роман Погорілий наголосив, що на Донецькому напрямку ситуація погіршується. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"На Донецькому напрямку ситуація залишається складною і погіршується. Останні оновлення свідчать про те, що ворог захопив Новогродівку і намагається закріпитися там, зокрема в багатоповерхівках. Він також намагається пробиватися і посилювати свої позиції. Росіяни просуваються південніше, зокрема в районі Птичого, де відбулися зміни", - пояснив Погорілий.

За словами співзасновника та аналітик DeepState, на південний захід від Птичого розташована одна з ключових висот біля Покровська, яку росіяни намагаються захопити. "Ця висота простягається до Селидового. Якщо росіяни займуть цю висоту, це створить серйозні проблеми для українських військових, які перебувають у низинах або біля річки Вовча. Ситуацію поки що не вдалося стабілізувати. В районі розгорнута неймовірна кількість особового складу РФ. Сили оборони України докладають максимальних зусиль, щоб зупинити просування ворога, але ситуація залишається складною", - зазначив Погорілий.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

За кордоном взяв собі прізвище Андерсон: Молодша донька Віри Брежнєвої закрутила роман із росіянином (фото)

п’ятниця, 23 серпень 2024, 15:00

Молодша донька співачки Віри Брежнєвої – Сара Кіперман – закрутила роман з бойфрендом-росіянином. Принаймні так стверджують ЗМІ, передають Патріоти України. Обранцем 14-річної Сари нібито став Андрій Бенедіктов, який родом з Москви. Чоловік, за даними ...

У Волгоградській області РФ ув'язнені взяли заручників, є вбиті серед співробітників колонії (відео)

п’ятниця, 23 серпень 2024, 14:40

У виправній колонії №19 Вологодської області Росії ув'язнені 23 серпня захопили заручників. Про це пропагандистське агентство "РІА Новостии" повідомляє з посиланням на джерело у Федеральній службі виконання покарань, передають Патріоти України. У новин...