Просто до геніальності: Зручний спосіб користуватися терткою від британки (відео)

Як можна користуватися теркою, щоб не підкладати під низ тарілку.

Цікавий лайфхак від блогерки / Скриншот тікток julietafradeБританка показала досить цікавий лайфхак, як користуватися теркою, щоб не підкладати під низ тарілку. Це дуже просто і в чомусь дійсно геніально!

Дівчина була сама здивована від того, наскільки цей спосіб спрощує, до прикладу, натирання сиру, передають Патріоти України. Відкладіть в бік тарілку – все значно простіше. Відео стало дуже популярним у тіктоці: його переглянули понад 2 мільйони разів.

Дівчина натирала сир для своєї страви. Але замість того, щоб підставити під низ тарілку, вона просто нахилила терку. Відповідно увесь натертий сир падав всередину, і його можна було спокійно досипати до страви. Ще й тарілку не треба мити! Відео – в кінці матеріалу.

Цікаво, але не всі коментатори оцінили такий лайфхак від блогерки. Багато хто жартував, що, мабуть, дівчина ніколи не користувалася теркою до цього моменту. Хоч були й люди, які подякували за таке "відкриття":

  • Втрачене покоління.
  • Де ти була раніше?
  • Ти вперше користуєшся теркою?
  • Дякую, це класна ідея!
@julietafradeTell me I’m not the only one @_omni_cat_ ##fyp ##cheese
♬ original sound - Julieta Frade

Дівчина показала новий спосіб, як користуватися теркою: це дуже зручно

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це може бути безпосередньо під час заходження на удар": Речник Повітряних сил розповів, як російські бомби постійно падають на голови самих росіян

середа, 8 травень 2024, 21:16

Російська авіація регулярно скидає авіабомби на голови самим росіянам. Це відбувається через технічні несправності та недбалість пілотів, або наземного персоналу, розповів в ефірі телемарафону речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти Ук...

Росіяни змінили тактику ударів по Харкову - The Times

середа, 8 травень 2024, 21:02

Росіяни продовжують атакувати безпілотниками Харків, який розташований всього в парі десятків кілометрів від російського кордону. До того ж ворог веде активну кампанію з дезінформації, щоб залякати українських саперів, які знешкоджують російські дрони-...