"Просто помоліться!": Відомий співак зробив заяву про стан тяжко хворої Заворотнюк

Популярний російський співак Стас Михайлов зажадав від громадськості припинити всі спекуляції щодо хвороби актриси Анастасії Заворотнюк і порадив усім помолитися. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram, уточнивши, що родичам зірки серіалу "Моя прекрасна няня" і без того зараз важко, передають Патріоти України.

"Я – людина далека від усього, що відбувається у ЗМІ та інтернеті. Але, цього разу, інформація досягла й мого поля зору. Анастасія Заворотнюк, її життя й здоров'я, стали об'єктом для пліток, відвертої брехні, пересмикування фактів і спекуляції на імені артистки. Зупиніться, люди! Просто помоліться за здоров'я Насті", – відреагував артист.

Він також порадив тим, хто хоче знати достовірну інформацію про стан актриси, читати новини на спеціальній сторінці в Instagram, яку було створено спеціального для того, щоб в мережі не спекулювали на хворобі зірки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...