Просто відчайдушна "сміливість": "TikTok-війська" Кадирова вступили у бій зі снігопадом (відео)

У соцмережах з'явився черговий шедевр роспропаганди – відео «героїчного бою» кадировців зі снігопадом. На кадрах видно, як повністю екіпіровані бійці Кадирова стріляють з різної зброї у стіну зі снігу. У хід пішли автомати, кулемети та РПГ, зазначають Патріоти України.

Цією «небезпечною сутичкою» вони одразу ж поспішили похизуватися у себе в соцмережах, унаслідок чого, очікувано, нарвалися на уїдливі глузування з боку користувачів.

При цьому свою «битву» зі сніжинками вони змонтували зі знятими за допомогою безпілотника кадрами обстрілу якоїсь будівлі, стверджуючи, що під час цього «бою» нібито було знищено якогось «противника».

«Справу зроблено, Дон! У важкій кровопролитній сутичці ми перемогли повітря противника. Усі сніжинки знищені!“. Завдяки блискуче продуманій тактиці стрільби з прямої лінії вогню відважний загін кадирівців виходить живим і неушкодженим із цього страшного замісу. Ось це кадри, ось це доблесть!», – пожартував український журналіст Юрій Бутусов, коментуючи оприлюднене відео.

Нагадаємо, це вже не перше подібне відео, за яке бійці Кадирова отримали прізвисько «TikTok-війська». Раніше глава Чечні Рамзан Кадиров повідомив про зміну тактики війни Україні. Про це Кадиров написав у Telegram. «Все. Переходимо до нової тактики спецоперації. Більше возитися з ними не збираємося», – написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...