"Протистояння з західними псами": Що означають озвучені Медведєвим нові сенси "спецоперації" в Україні

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв вкотре спробував обґрунтувати війну проти України та видав нові сенси "спецоперації". У його пості простежується ключовий посил: "денацифікація України" перетворилася на "протистояння із західними псами". Загалом усі сенси війни, які озвучують рупори Кремля, спрощуються, оскільки владі РФ потрібно, щоб росіяни якомога менше думали. Про це пише Telegram-канал "Досье Шпиона", який веде співробітник однієї зі спеціальних служб, передають Патріоти України.

"Для цього потрібно плекати уми простими і зрозумілими меседжами про "вигадливу брехню заходу" і "наше дєло правоє", – сказано в повідомленні.

Для того, щоб громадяни РФ не обтяжували себе думками і не ставили запитання, пропагандисти перейшли від риторики "звільнення братнього народу" до тези про повернення територій. Від можливого розміщення ядерної зброї в Україні – до біолабораторій та "заражених комарів". Від "нацистів-геїв – до "сатаністів".

"Медведєв використовує терміни "геєнна вогненна", "Творець", "священна мета", "пекло", "Сатана", примудряючись вмістити їх в один абзац свого опусу. Кремль, ротом Медведєва, шукає нові сенси для росіян", – пише автор каналу.

Він також зазначив, що у РФ до Дня народної єдності (4 листопада) по всій країні розвісили банери з гаслом: "Один народ. Одна історія. Одна країна". Цікаво, що 84 роки тому в нацистській Німеччині почали використовувати схоже гасло – "Ein Volk, ein Reich, ein Führer" ("Один народ, один рейх, один фюрер").

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спеціально створена для знищення дронів: ВМС США готуються до випробування потужної мікрохвильової зброї

субота, 27 квітень 2024, 19:43

У 2026 році ВМС США планують випробувати свою першу потужну мікрохвильову зброю на борту морського судна. Експериментальна зброя, відома як «Проект МЕТЕОР», використовуватиме промені інтенсивної електромагнітної енергії для знищення дронів. Про це стал...

Прем'єр Ізраїлю вже відреагував: МКС готовий видати ордер на арешт Нетаньяху через війну в Газі, - The Times

субота, 27 квітень 2024, 19:28

Міжнародний кримінальний суд готовий видати ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху та інших високопоставлених ізраїльських чиновників у зв'язку з війною в Газі. Про це пише The Times, передають Патріоти України. За даними видання,...