"Противник дуже добре усвідомлює": Полковник ЗСУ пояснив, чому окупанти скоро "почнуть задихатися" на півдні

Полковник ЗСУ пояснив, чому окупанти скоро "почнуть задихатися" на півдні

Військовий експерт Петро Черник заявив, що удар по Чонгарському мосту не дозволить росіянам легко забезпечувати свої підрозділи на півдні України.

Полковник ЗСУ дав для телеканалу Еспресо коментар, в якому зазначив, що з плином часу росіянам доведеться покинути південь України, тому що фізично утримувати цей регіон буде важко.

"Противник дуже добре усвідомлює, що південь України для нього приречений. Я впевнений, що це питання часу. По-перше, відбулося унікальне "бавовнування" на Чонгарському мосту, що є серйозним перерізанням логістики противника, однак неповне і неабсолютне, але це перший крок вперед, який був дуже непоганим. А південне угруповування росіян помаленьку почне задихатися, їм доведеться звідти відходити", - сказав Черник.

Експерт додав, що окупанти хочуть вийти на адміністративні межі Луганської та Донецької областей, тому що це можна буде показати зазомбованому населенню як "велику перемогу". 22 червня окупанти заявили, що ЗСУ вдарили по Чонгарському мосту ракетами Storm Shadow. У Головному управлінні розвідки Міноборони прокоментували цю подію словами "далі буде".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...