Провокують інфаркт: Названо три небезпечні для людини продукти

Пристрасть до деяких видів популярних продуктів веде до розвитку серцево-судинних захворювань, а зокрема, наближає ризик виникнення інфаркту.

За словами фахівців, щоб серце почувалося добре, необхідно вживати на добу не більш ніж 2000 кілокалорій, а також 1500 міліграмів натрію і 300 – холестерину. А для цього неодмінно потрібно відмовитися від деяких страв, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Так, зазначається, що цілком може прискорити настання серцевого нападу китайська їжа, якщо вона до того ж гостра і декілька разів обсмажена.

Крім цього, таку ж шкоду, як і фастфуд у кафе, несуть готові заморожені страви. Йдеться про магазинні піци, пироги, млинці й інші продукти, які треба розморожувати.

Всі вони завдають удару по серцю великою кількістю жирів і консервантів, до того ж у їхньому складі багато калорій, які провокують набір зайвої ваги.

Ще одне почесне місце в списку страв, які наближують інфаркт, посідає подвійний гамбургер або чизбургер із величезною смаженою котлетою, декількома шарами сиру й безліччю жирних соусів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...