"Пруть з усіх боків. Гірше, ніж в Бахмуті": Заступник командира Третьої штурмової відверто розповів про складні умови в Авдіївці (відео)

У районі Авдіївки на Донеччині тривають запеклі бої. Російська загарбницька армія наступає з усіх боків. Про це повідомив заступник Третьої окремої штурмової бригади Максим Жорін, передають Патріоти України.

За його словами, Третя окрема штурмова бригада Збройних сил України виконує завдання в умовах, які "навіть складно було уявити". "Протистояння ведеться не просто з переважаючими силами противника - ворога величезна кількість, пруть з усіх боків. Бої в Авдіївці в рази сильніші за гарячі битви цієї фази війни, які були в Бахмуті", - заявив Жорін.

Він також опублікував відео від бійців протитанкового розрахунку бригади після бою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна таємно перекинула бригади під Харків перед російським наступом, - ЗМІ

неділя, 19 травень 2024, 19:32

Україна приховано перекинула додаткові сили під Харків за кілька днів до того, як росіяни вдруге від початку війни спробували прорватися до Харкова 10 травня. Про це пише британське видання Sky News, поспілкувавшись з бійцями однієї з таких бригад, пер...

"Заявление Путина о захвате Харькова: что он сказал на самом деле", - Ян Валетов

неділя, 19 травень 2024, 18:54

"Путин заявил, что у России нет планов брать Харьков. За три дня до вторжения он и его печальный конь утверждали, что планов нападения на Украину у России нет. Поэтому, если Путина говорит, что у него нет плана захвата Харькова, или Сум, или Чернигова,...