"При первых родах чуть не умерла. Врачи еле откачали": Спливли несподівані дані про здоров'я Заворотнюк

Анастасія Заворотнюк, актриса, яка вже кілька тижнів перебуває у важкому стані через онкологічне захворювання в одній з приватних клінік Москви, могла загинути під час народження своєї дочки. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Колишній чоловік Анастасії Заворотнюк, бізнесмен Дмитро Стрюков, розповів, що познайомився з актрисою випадково – вона ловила попутку, а він погодився підвезти. І хоча на той момент він був одружений, розлучитися з коханою він не зміг відразу після першої зустрічі.

"З Дімою у нас все дуже бурхливо розвивалося. Він миттєво прийняв рішення. І, напевно, воно було непростим для його сім'ї. Але стосунки у них і так були неважливі. Ми швидко одружилися", - Заворотнюк розповіла про другого чоловіка в одному з інтерв'ю.

У шлюбі з Стрюковим у Анастасії Заворотнюк народилася дочка Ганна і син Майкл. Дмитро розповів, що під час народження Ганни артистка ледь не загинула і лікарі вмовляли її не народжувати другу дитину.

"У неї вузький таз, вона худенька, богатирським здоров'ям не відрізнялася, лікарі скептично дивилися на Настю. При перших пологах вона мало не померла. Лікарі її відкачали", - розповів Стрюков.

Крім того, він розповів, що проблеми з нерухомістю у Заворотнюк були і раніше. Коли вони жили в США, він дав їй грошей на власний бізнес, і вона зайнялася нерухомістю. Вона купила два будинки, а потім мало не потрапила до в'язниці за підробку документів. За допомогою адвокатів Стрюков зміг її витягнути, але їм довелося виїхати з Америки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт у Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...