Причина пожежі невідома: У Москві горить завод, який виробляє винищувачі МіГ

У вівторок, 13 лютого, у Москві горить завод, який виробляє винищувачі МіГ, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Baza, йдеться про завод на Ленінградському проспекті. За попередніми даними, пожежа виникла в цеху, що реконструюється, прибудованому до діючого корпусу заводу.

За інформацією каналу, спалах стався на другому та третьому поверхах будівлі. Причина пожежі поки що залишається невідомою. Площа пожежі - 70 квадратних метрів.

Наразі проводиться евакуація. До місця події їде кілька пожежних бригад: є ризик переходу вогню та інші будівлі заводу.

Протягом останніх тижнів у кількох регіонах РФ горіли нафтобази та нафтопереробні заводи. Джерела ЗМІ повідомляли, що за атаками на них стоїть СБУ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Справжні московські біси: Як росіяни катують українських військових, які потрапили в полон на Харківщині (відео)

понеділок, 3 червень 2024, 0:55

Окупанти захопили в полон українських військових на Харківському напрямку і знущаються з безпорадних. Про це повідомляє телеграм-канал БУТУСОВ ПЛЮС. . "Невиліковно хвора нація, яка сама знімає свої воєнні злочини. Так російські виродки знущаються з ук...

Постскриптум до бою Усик-Ф'юрі. Чому британці вболівали за українця, - Віктор Трегубов

понеділок, 3 червень 2024, 0:30

"Я теж останній тиждень почитав багато іноземних пабликів. Благо, ФБ так налаштований, що прочтеш один – тобі ще два тижні підкидати за темою буде", - пише блогер та військовослужбовець Віктор Трегубов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають...