Причина втечі прокремлівського пропагандиста з Німеччини просто феєрична: йому було незручно через розвішані у містах прапори ЛГБТ, - Голобуцький

"Німецький Der Spiegel зафіксував, що в Німеччину як "українські біженці" проникли і агенти Кремля з медведчуківського пулу. І зараз займаються тією ж кремлівською пропагандою, що й всі роки перед тим, але вже на німецьку і європейську авдиторію", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Обміняний Медведчук, як повідомили Der Spiegel "експерти зі шпигунства", нібито шалено вдячний за це Путіну, тому й заснував новий прокремлівський рух "Другая Украина", який декларує необхідність повернення незалежної України до складу Російської імперії. І свій пул втікачів з України використовує для посилення російського впливу в Європі.
"Медведчук платить їм за участь у його русі «Другая Украина» та за розповіді на західну аудиторію про «нацистський режим у Києві», «загниваючий Захід», «необхідність тиску на Україну заради припинення вогню», «жорсткий примус до військової служби» та інші наративи, пропаговані Кремлем".
Але одному з медведчуківського пулу найбільше не пощастило: Der Spiegel попалив "політолога" Кирила Молчанова. Той успішно втік до Німеччини, але зараз вже в Росії. Причина просто феєрична: за його словами Молчанова, «йому було незручно через розвішані у всіх містах прапори ЛГБТ».
Молчанов переконаний в своїй неземній красі і весь час боявся, що повз нього не зможе спокійно пройти жоден представник ЛГБТ, тому не витримав і забрав свою дупу до скрєпної Росії?)) Чи це така специфічна прапоробоязнь?".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Вагнерівець", який повернувся з війни в Україні, намагався задушити школярку в Волгограді - ЗМІ (фото)

субота, 18 травень 2024, 21:44

У суботу, 18 травня, стало відомо, що у Волгограді колишній вагнерівець намагався задушити 12-річну дитину. Про це повідомляє російське медіа Baza, передають Патріоти України. Шестикласниця поверталася зі школи й зайшла до подруги. У підʼїзді на неї на...

Росія окупувала понад 650 кв. км території України з початку 2024-го року - Reuters

субота, 18 травень 2024, 20:52

Від початку 2024 року країна-агресор Росія захопила більше територій, ніж втратила під час контрнаступу України влітку 2023 року. Про це пише агентство Reuters із посиланням на розрахунки фінської групи з аналізу даних Black Bird Group у суботу, 18 тра...