"Пригожин має величезний "дах", у тому числі в кооперативі "Озеро": Гіркін заговорив про державний переворот у Росії

Російський терорист та військовий злочинець Ігор Гіркін (Стрєлков) натякнув на можливість держперевороту і громадянської війни в Росії вже до кінця літа цього року. Про це він сказав, коментуючи останнє інтерв'ю власника ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина, передають Патріоти України.

На думку Гіркіна, Пригожин фактично оголосив війну частині воєнної і державної номенклатури Росії. «Зрозуміло, що він не один. Якби він був один, його давно б «випололи» і викинули. У кращому випадку, його заблокували б скрізь, як мене. І ніхто б йому під командування 80 тисяч людей не дав. Тому зрозуміло, що Пригожин має величезний «дах», в тому числі в кооперативі «Озеро». Він член правлячої мафії, одного з її угруповань. Ми спостерігаємо зараз, як одне з цих угруповань ламає через коліно нинішню ситуацію. Заявлена спроба держперевороту. Що буле далі – не знаю», – заявив терорист Стрєлков.

Він повідомив, що ПВК «Вагнер» поспішно виводить свої підрозділи в тилові бази. На думку Гіркіна, це свідчить про те, що «смута почалася». «А тилові бази у них не поблизу фронту, а розкидані по всій європейській частині РФ. З цього я роблю висновок, що смута почалася. Залишилося лише проґавити ще один наступ (ЗСУ, – ред.), тепер уже стратегічного масштабу. І до кінця літа внутрішньополітична ситуація в Росії може змінитися до невпізнання», – заявив терорист Стрєлков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...