Пригожин може стати новим президентом РФ: Експерт пояснив, як ватажок терористів візьме Путіна за "Фаберже"

Ватажок терористів “Вагнера” Пригожин має намір взяти участь у президентських виборах в РФ наступного року. Про це в інтерв’ю програмі “Аргумент” розповів полковник запасу КДБ, ексрозвідник Сергій Жирнов, передають Патріоти України.

За його словами, якщо Пригожина не “приберуть” до президентських виборів, у нього є всі шанси переграти російського диктатора Путіна.

"Пригожин, за моїми розрахунками, повинен змусити Путіна влаштувати справжні вибори президента Російської Федерації. Він вийде до народу і скаже: "Ось 20 років вас обманювали, от не було ніяких виборів, а ці вибори будуть справжні. Буду розстрілювати будь-якого, хто буде помічений за махлюванням. І я виставляю свою кандидатуру проти кандидатури Путіна", - каже Сергій Жирнов.

Він також додав, що потенційно Пригожин може стати наступним президентом РФ. Зупинити його шлях до Кремля може тільки смерть. Водночас якщо б не переговорний процес, коли ватажок терористів влаштував в Росії заколот, “вагнерівці” зайшли б до Кремля.

"Наступного разу нічого оголошувати не будуть - вони прийдуть в Москву, займуть Кремль, а потім звідти Пригожин з матюками запише відео, виведе Путіна, підвісить його за "Фаберже" на найближчому суку, десь там в кремлівському палаці", - прогнозує колишній розвідник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...