Пригожин може загинути "смертю героя" під Соледаром, - Піонтковський

У бункері Владіміра Путіна розгорнувся дуже серйозна внутрішньополітична криза. Коли російська армія зазнає нової військової поразки, найімовірніше, це буде звільнення Мелітополя, тоді військові зможуть його прибрати. Одного разу вони вже змусили його поставити на місце Євгєнія Пригожина, Рамзана Кадирова та Сєргєя Суровікіна. Про це сказав російський публіцист зі США Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

"До слова, невдовзі Пригожин цілком може загинути "смертю героя" при спробі взяття Соледару або Бахмуту. І ті самі Сєргєй Шойгу та Валєрій Гєрасімов із задоволенням за його труною пронесуть подушечки з його орденами та зірками героя Росії та квазіреспублік на Донбасі", – зауважив Піонтковський.

Путін зазнав серйозної поразки

Він наголошує, що вперше за 20 років своєї влади Путін зазнав серйозної апаратної поразки. Його надія на те, що він зможе перевернути хід війни призначенням більш яскравих та молодих полководців – теж закінчилася нічим. Диктатора змусили повернутися до старих облич.

"Програв перший поєдинок – битву за Київ разом з Шойгу та Гєрасімовим, і капітулюватиме з ними ж. Тепер вони бояться Путіна не так, як раніше", – каже Піонтковський.

Це результат тієї військово-політичної кризи, що спалахнула у Кремлі останніми днями. Вона дуже неприємна для російської патріотичної свідомості. "Саме тому російські ЗМІ досі не називають речі своїми іменами – ми робимо це першими", – підсумував публіцист.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...