Пригожин насмілився прослуховувати Кремль. Під час обшуку ФСО знайшла докази і залишила йому зловісне послання, - Невзлін

"Днями буде рік пригожинському заколоту. За два місяці після нього літак із Євгеном Пригожиним на борту підірвали – вирок путінської мафії було виконано. Слідство засекречено. За що насправді поплатився найвідданіший соратник Путіна і символ російської кримінальної імперії?" - пише ізраїльський бізнесмен та громадський діяч Леонід Невзлін у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Моє джерело у Федеральній службі охорони (ФСО) прояснило для мене картину, розповівши про відсутній елемент цієї кривавої головоломки. Безпосередньо поряд із Кремлем улітку 2022 року пригожинські фахівці встановили потужну систему прослуховування. Середні торговельні ряди, великий історичний квартал, виходять фасадом на Кремль, його корпуси реставрувала (як виявилося, дуже далекоглядно) структура Пригожина. Тож із доступом до приміщення з метою встановлення прослуховування у Пригожина проблем не було. Це було високоточне обладнання, суперпрофесійне, як і багато чого, що вмів Пригожин. Тут треба віддати йому належне. Серед об'єктів прослуховування були приміщення адміністрації президента всередині Кремля.

Пригожин збирав компромат на справді ненависних йому ворогів і, за його уявленнями, зрадників батьківщини. А уявлення у Пригожина – так, диявола, бандита й убивці, але й щирого патріота – були дуже конкретні. Я вже писав про боротьбу – і відкриту, і непублічну – Пригожина зі злодіями, на зразок Тимура Іванова, у системі міноборони. Уже до літа 2022 року у Пригожина склалося чітке уявлення про те, що війну треба припиняти на прийнятних для РФ умовах. Паралельно, як ми пам'ятаємо, тоді дедалі більше зростали його вплив і громадська активність.

Пригожин готувався до перевороту заздалегідь, планомірно й методично. Жодний указ Шойгу про контракти для вагнерівців не вивів би його із себе настільки, щоб він пішов у похід на Москву, не такою він був людиною. Він був розумним, розважливим і холоднокровним. Але йому забракло часу.

За свідченням мого джерела у ФСО, у червні 2023 року (за кілька днів до заколоту) конспіративне приміщення було викрито. Під час обшуку виявили величезну кількість накопичених за рік матеріалів. Особи, які набігли зі шмоном, залишили Євгену Пригожину однозначне послання: свіжовідрубану свинячу голову. Він насмілився прослуховувати Кремль, докази – на радість партії війни Ковальчука та Ротенберга, продажного Шойгу й інших членів мафії – було добуто. Із цього моменту жодних шансів на добре підготовлений бунт у Євгена Пригожина вже не залишилося, довелося діяти за ситуацією".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...