Пригожин з Шойгу ніяк не можуть виконати наказ Путіна: ЗСУ вибили окупантів з позицій під Бахмутом. Про перебіг ходу боїв від ISW

В Луганській області тривають позиційні бої в районі Сватове - Кремінна, а в Донецькій області українські військові вибили російських окупантів з позицій біля Бахмута, які загарбники давно утримувалиТакі дані оприлюднив Інститут вивчення війни (ISW).

Представник Головного управління військової розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов повідомив, що російські військові отримали нову партію безпілотників іранського виробництва та продовжують переговори з Іраном щодо придбання балістичних ракетних комплексів.

Українські та російські джерела повідомляють, що позиційні бої тривали на лінії Сватове - Кремінна.

Українські та російські джерела повідомляють триваючі бої на околицях Бахмута, а також на північний схід і південь від міста.

У Міноборони РФ розповіли про те, що російські війська захопили Яковлівку Донецької області на північний схід від Соледара.

Російські джерела стверджували, що українські сили вибили війська РФ з позицій, що давно утримувалися, біля Бахмута.

Офіційний представник України заявив, що російські війська передислокують частини зі східного (лівого) берега Дніпра в Херсонській області і що ще зарано говорити про те, чи виводяться війська РФ.

Російські та українські війська продовжували планові артилерійські та ракетні обстріли через річку Дніпро.

У Генштабі ЗСУ повідомили, що 16 грудня українські сили завдали ударів по двох скупченнях російських військ та двох складів боєприпасів у Запорізькій області, поранивши 150 осіб та знищивши 10 одиниць техніки. Мер Мелітополя Іван Федоров заявив, що війська РФ розміщують у Мелітополі протитанкову оборону на кшталт "зуби дракона".

Російські сили та окупаційна "влада" продовжують боротися з гострою нестачею медичного персоналу та матеріалів.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...