Пригожин заручився підтримкою Суровікіна і перекидає до Росії групи найманців із Сирії, - росЗМІ

У Росії планується масштабний військовий переворот, який був заздалегідь підготовлений. Керівника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина підтримують генерал Сергій Суровікін та командувач ПДВ Михайло Теплинський.

Про це повідомляє Telegram-канал "Досьє шпигуна". Активні військові дії "вагнерівців" на території РФ – це чітко спланована операція, для якої потрібен був лише пусковий механізм – обстріл "тилових районів" ПВК "Вагнер".

"Задумка з ліквідації ПВК з боку МО РФ дійсно існувала. Пригожин був попереджений, тому спроба і провалилася. Удари припали на пункти розміщення – приманки. Жодних суттєвих втрат ПВК не зазнала", – йдеться у повідомленні.

Також у джерелі зазначають, що попередження Євген Пригожин отримав від генерала РФ Сергія Суровікіна.

"Також на стороні Пригожина командувач ПДВ генерал-полковник Теплинський. Аналогічні настрої і в особового складу ПДВ ", – додали у повідомленні.

На каналі пишуть, що за останні два дні із САР (Сирійської Арабської Республіки) було відкликано чотири групи бійців ПВК "Вагнер". Усі вони переправлялися літаками Іл-76. Крайня група, у складі 139 осіб, прибула сьогодні о 04:30 до аеропорту Моздок, Північна Осетія. Ймовірно, вони чекають на подальші вказівки.

"Станом на 15:00 фактично ніякого опору ПВК не було. Здійснюються спроби "гальмувати" марш, але ніяк не зупинити. "Фортеці", "Едельвейси" та інші грізні назви не працюють. Керованість в органах МВС, ФСБ на вкрай низькому рівні. Росгвардія ще якось "свербить", – пишуть у джерелі.

За даними джерела, у списку втрат "Вагнера" лише Уазик-пікап із встановленим ДШК.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...