"Пригожинський путч": Клімкін пояснив, що задумували сценаристи цього дійства

Після "пригожинського путча" зарано робити прогнози і навіть висновки. Очевидно, що картина подій спотворена і в ній багато невідомих. Але Пригожин своє місце в історії Росії вже забронював. Таку думку на вдасгій сторінці у Facebook висловив Павло Клімкін, передають Патріоти України.

Більше того, він та його люди виявилися здібними акторами та навіть режисерами у цій грі. Але сценаристи за кадром, там вони і залишаться. Планування путчу не було справою одного дня, це видно по тактичних та логістичних рішеннях. І сценаристи добре уявляли, яких результатів вони хочуть досягти.

По-перше, це завдало удару особисто по авторитету та легітимності Путіна, а також ключових російських структур. Зайняття Ростова та Воронежа, миттєве просування по Росії, збиття гелікоптерів - це все сприймається як сила Вагнера і слабкість системи.

По-друге, створено відчуття нестабільності російського режиму, але з можливістю змін "в гіршу сторону". Тобто спотворений вибір означає: або загнаний в кут і здатний на ірраціональні дії Путін, або щось гірше за нього. Або вихід за межі цієї дилеми, що і є другим основним сигналом "сценаристів". Що можна перекласти, як завуальована пропозиція частини російських еліт говорити із Заходом на компромісних, а не російських або західних умовах.

Нам звісно пасує тільки останнє - на наших і західних, і це можна зробити після очевидного для російських еліт підняття ставок та розмовляючи з позиції сили. Захід здатний прочитати всі ці сигнали і вже зробив це, тепер нам важливо, щоб він з цього зробив правильні висновки. Спільні з нами - як керівництво для дій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...