Приїхав із Туви, щоб померти: Російський чиновник врізався в "Урал" з окупантами на Запоріжжі (фото)

На тимчасово окупованій частині Запорізької області самоліквідувався радник глави російської республіки Тива. Микола Хван навіщось приїхав на окуповану українську землю – і розбився на власному автомобілі. Він помер на місці, врізавшись у російський військовий "Урал". Про це повідомляє російське видання ASTRA, передають Патріоти України.

"Радник голови Тиви Микола Хван вилетів на зустрічку, врізався в "Урал" з військовим і загинув на місці в окупованій частині Запорізької області України", – зазначено у повідомленні.

За даними ASTRA, "самоденацифікувався" Хван увечері 23 березня біля тимчасово окупованої Нововасильівки на схід від Мелітополя. Радник глави Тиви на своїй KIA Sportage вилетів на зустрічну смугу і врізався в "Урал", яким керував російський окупант із 291-го гвардійського полку ЗС РФ, який дислокується у Чечні.

Водій "Уралу" відбувся легким переляком, а ось Хван помер на місці. ASTRA також нагадала деякі етапи біографії радника, що самовбився на окупованих територіях України. Свого часу він був депутатом законодавчих зборів Новосибірської області. Також до 2010 року Хван працював на посаді директора управління замовника з будівництва підземних транспортних споруд Новосибірська. На цій посаді привернув увагу правоохоронних органів, попавшись на розтраті понад 200 тисяч рублів із коштів підприємства. Тоді Хван навіть постав перед судом, втім, відбувся він двома роками позбавлення волі умовно. Останнім часом Хван був радником глави Тиви.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Великая Отечественная еще не закончена - надо победить украинцев": Російський пропагандист приголомшив маячнею про війну (скріншоти)

четвер, 9 травень 2024, 20:01

Російський військовий та пропагандист Олександр Жучковський видає нову версію російської історії. Про це розповів журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України. Росіянин розповідає про те, у Другій світовій війні, Росія насправді воювала з укр...

Україна створює мережу секретних підземних оборонних підприємств - El Mundo

четвер, 9 травень 2024, 19:54

Україна почала створювати мережу секретних підземних заводів із виробництва збройової промисловості. Про це повідомляє газета El Mundo, передають Патріоти України. Як вказує видання, Україна за допомогою секретних підземних заводів прагне позбутися зал...