"Приховати проблему в нього погано виходить": Лікар розповіла про хворобу Кіркорова

Російський лікар-трихолог Юлія Нагайцева в коментарі місцевим ЗМІ заявила, що у путініста Філіпа Кіркорова є проблеми зі здоров'ям. За її словами, у нього почалося облисіння, проте він всіляко намагається його приховати, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що це не пов'язано з віком або спадковістю. Вся справа в чоловічих статевих гормонах - андрогенах. "На мій погляд, там є андрогенна втрата волосся. Не та густота волосся в останні роки. Особливо це стало помітно, коли він знебарвив волосся, був цей попелястий відтінок. Він намагався високо укласти волосся, але видно, що немає об'єму. А те, що він зараз взагалі прибрав зачіску, так це намагається замаскувати проблему", - сказала лікар.

Варто відзначити, що нещодавно Кіркоров, який багато років носив довге волосся, поголився майже налисо. Шанувальники відразу ж припустили, що всьому виною облисіння через немолодий вік співака.

Крім того, артист експериментує не тільки з зачісками, але і зі своїм зовнішнім виглядом в цілому. Він зробив вже не одну пластичну операцію. Так, Кіркоров нещодавно "пришив" собі прес. Як він каже, зупинятися на цьому він не збирається.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...