"Приховати рекордне зростання кількості хворих на коронавірус у РФ вже неможливо. Залишається дурити з числом померлих", - соціолог Ейдман

За час епідемії влада змінила вже кілька пропагандистських пластинок.

"Якби російські пропагандисти працювали на власників "Титаніка", вони спочатку заявили б, що айсберг "нам тільки на користь". Потім, що ніякого зіткнення не було, просто айсберг вирішив висловити "Титаніку" подяку за "велику Перемогу" над Гольфстрімом і випадково зачепив корабель при вітальному поклоні.І тільки після того, як у всіх світових газетах з'явилися б фотографії тіл пасажирів, які потонули, пропагандисти, нарешті, визнали б "незначні жертви", яких "було б набагато більше, якби не мудрість і прозорливість власників і капітана". Приблизно так російське ТБ висвітлює епідемію короновірусу", - пише російський соціолог Ігор Ейдман на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Останній приклад. Офіційний представник "епідемічного" інформаційного центру Олександр М'ясников заявив: "Росії вряди-годи пощастило з коронавірусом. У РФ смертність від Covid-19 в рази менша, ніж у ФРН - і нова зараза явно щадить нашу країну". Пояснив він цей феномен "перевагами російської системи охорони здоров'я".

Навіть за офіційними даними (я вже не кажу про те, що безліч випадків списують на "позалікарняну пневмонії") в Росії зараз 33 008 заражених і 273 загиблих. У Німеччині приблизно стільки ж заражених (32 991) було 24 березня. Однак загиблих того дня там було значно менше, ніж в Росії (при такій самій кількості хворих) - 159 осіб. Таким чином летальність при короновірусі в РФ значно вища. Росія зараз швидко наздоганяє Німеччину за кількістю хворих. Є всі шанси наздогнати і перегнати німців і за смертністю (кількістю померлих до загальної кількості населення) від Covid-19.

За час епідемії влада змінила вже кілька пропагандистських пластинок.

1. Це гейєвропейцям кара божа за одностатеві шлюби, до того ж вони напустили біженців і ті їх заражають. І взагалі там - бардак, а у нас - порядок. Нас біда не торкнеться.

2. І до нас, братці, проникла зараза з-за кордону. Але у нас не буде вибухового зростання і скоро все заспокоїться.

3. У них - "жах, жах", а у нас непросто, але все під контролем. Спасибі Путіну за це!

4. Так, у нас йде зростання заражених, зате смертність нижча, ніж "у них". Спасибі рідній системі охороні здоров'я і особисто товаришу Путіну, не дають (поки) померти!

А поки збуваються найгірші прогнози. У Росії рекордні темпи зростання епідемії, за швидкістю подвоєння числа заражених з нею може конкурувати тільки Білорусь. Приховати експонентарне зростання поширення інфекції вже неможливо. Залишається тільки дурити з числом померлих.

З таким розвитком подій закінчитися телецирк може так: у ефір, трясучись від лихоманки, вийде останній, який ще тримається на ногах пропагандист; захлинувшись кашлем, вже не зможе прочитати чергову заготовлену брехню; насилу віддихавшись, закричить тремтячим голосом в камеру: "Померли всі. Залишився тільки один Володя Соловйов. Заберіть мене звідси. Додому, в Італію хочу!". І розридається".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: