Приколи чи торгівля на крові? Українці обговорюють появу у продажу пива "Героїчна Буча Комбуча"

Назва напою римується з містом Буча, в якому російські окупанти закатували сотні людей

Виробник комбучі з Ірпеня випустив лімітовану партію продукту – «Героїчна Буча Комбуча», проте українці не оцінили такого маркетингового ходу. У соціальних мережах вибухнув скандал.

  • «Якщо говорити без ненормативної лексики, то це просто заразно»,
  • «А як тут без ненормативної?! Здуріти!»,
  • «Мене неприємно бентежить те, що використовують такий болючий неймінг для продажу»,
  • «Уже і ковбаса ЗСУ є»,
  • «Ще від пива «Герої не вмирають» не відійшли, а тут таке».

Згадка потерпілого від російської агресії міста до рими викликала шквал емоцій у користувачів соцмереж. Обурення українців спровокувало й те, що в соцмережах постійно дивуються варварству росіян: як вони пхають літеру Z на кожну пляшку та як називають побутові товари гаслами типу «Своих не бросаем». Деякі українці відкрито пишуть: «Довбанулись остаточно. Ми ржемо з рашки, а самі умудрились пробити дно».

Проте деякі користувачі соцмереж все ж таки підтримали провокативну ідею виробника.

«Буде привід згадати і вшанувати пам’ять. Навіть на пляшці. Це може стати пам’яютю про це, в буденності», – пишуть користувачі.

Виробники поки не прокоментували цю ситуацію, проте розповіли, що саме робить їхній напій «героїчним».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дістане Москву та Петербург: Український вбивця авіаносців, військових баз та мостів збільшить радіус дії до 1000 км - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 8:38

Москві приготуватись: Україна збільшить далекобійність ракет "Нептун" до 1000 км і наростить їх виробництво в 10 разів

Війна та передова до кінця - то для бідних та "дурних": Як багаті та безсовісні "непридатні" прокладають собі шлях за кордон при потуранні можновладців, — ЗМІ (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 8:15

Цих мажорів не шукатимуть віськомативці. Журналістське розслідування вскрило один з наганебніших видів корупції в Україні під час війни. Чартер, Ferrari, Lamborghini, BMW, день народження на Ібіці, озеро Комо — це лише деякі зі складових однієї відпуст...