Прикидалися патріотами: Екскерівник Служби зовнішньої розвідки заявив, що СБУ очолювали "кілька агентів Росії"

Колишній керівник Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж розповів, що Службу безпеки України роками очолювали агенти Росії, які вдавали з себе патріотів України. Про це він сказав у коментарі "Гордону", передають Патріоти України.

Він зазначив, що зрадниками були ті, які навчались у школі ФСБ, проте у 90-х повернулись до України та стали "великими патріотами".

"Їх чимало було. Але вони обійняли провідні позиції в різних, так би мовити, структурах влади. Включно з кількома людьми, які були керівниками СБУ. Не тільки той, про кого ви думаєте, а й кілька людей інших", – сказав Маломуж.

Маломуж також описав схему, як агенти РФ потрапляли на високі посади в Україні: спочатку таких посадовців росіяни змушували зближатись з США, американські посадовці просували цих осіб на високі посади в Україні. Таким чином зрадники були "подвійними агентами", що було вкрай вигідно Кремлю. Американці ж нібито не знали про те, що їх просто використали.

Ексрозвідник додав, що агентами Росії було "більше, ніж двоє очільників СБУ", проте він відмовився називати конкретні прізвища, щоб не нашкодити слідству. Маломуж додав, що це відомі імена.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.

"У нинішньої молоді не країна головна цінність": Російський депутат видав чергову маячню про "правильний світогляд"

вівторок, 23 квітень 2024, 21:53

"А якщо завтра велика війна? А якщо завтра у похід? Хто воюватиме? В нас покоління 30 років виховувалося. У нас якась головна цінність? Життя – головна цінність!" А мене з дитинства виховували: у мене спочатку країна, потім мої рідні та близькі, потім ...