Прикидатися більше не треба: Українські мухи викрили окупанта, який намагався вдавати з себе мертвого (відео)

Російські військові продовжують використовувати так звану «тактику опосума», намагаючись обдурити аеророзвідку Сил оборони. Водночас далеко не всім із них вистачає для цього витримки. У соцмережах з’явилося відео, на якому одного з таких хитрунів вивели на чисту воду звичайнісінькі українські мухи, передають Патріоти України.

Річ у тім, що окупант, який вдавав із себе труп, вирішив прилягти біля тіла свого вбитого поплічника, на якому на той час уже бенкетували комахи. І ось у якийсь момент він просто не витримав їхніх настирливих нальотів і почав відмахувати, чим, власне, себе і видав.

Наслідки такої нестриманої поведінки не забарилися, і до росіянина одразу ж підлетіла одна з FPV-«мух» 47-ї ОМБр, унаслідок чого необхідність прикидатися мертвим для нього моментально відпала.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Генерала Содоля навмисно злили! Безугла здала військову таємницю. Атакують Сирського / Снєгирьов

п’ятниця, 28 червень 2024, 0:35

Президент Володимир Зеленський ухвалив рішення замінити командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Юрія Содоля на бригадного генерала Андрія Гнатова. Напередодні начальник штабу бригади Нацгвардії "Азов" Богдан Кротевич звернувс...