Прилетіла на концерт Бруно Марса: Відома російська співачка застрягла в Ізраїлі разом із родиною (фото)

Відома російська співачка Глюк’oza пожалілася прихильникам, що опинилася в епіцентрі бойових дій в Ізраїлі. У забороненій в Росії соцмережі Instagram виконавиця розповіла, що прилетіла до Тель-Авіва на концерт американського співака Бруно Марса, який мав відбутися 7 жовтня, передають Патріоти України.

Наразі сам Бруно Марс ще жодного разу на зв'язок з фанами не виходив. Щойно артистка разом з родиною дісталася готелю, як почали лунати повітряні тривоги і всіх попросили сховатися у бомбосховищах. Глюк’oza розповіла, що наразі з нею та членами її родини все гаразд, вони дотримуються інструкцій, які їм надали у готелі.

Повернутися до Росії артистка не може, оскільки раніше Росавіація запровадила обмеження на нічні вильоти з РФ до аеропортів Ізраїлю до особливих розпоряджень.

Пізніше в сторіз свого фотоблогу співака розповіла, що їй вдалося таки взяти квитки на 9 жовтня, а також показала, що на вулицях Тель-Авіва "все спокійно".

Що Глюк’oza говорить про війну в Україні

Зазначимо, що від початку повномасштабної війни Глюк’oza мовчить і жодним чином не висловила свою позицію. Лише 24 лютого 2022 року у своєму Facebook артистка залишила короткий допис "ні війні". І відтоді мовчить.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького