Приліт міг бути по аеродрому Бельбек: У Криму пролунали потужні вибухи в Севастополі та поблизу

Ввечері у вівторок, 2 січня, в тимчасово окупованому Севастополі та поруч з містом пролунали вибухи. Про це повідомляє Крим.Реалії (Радіо Свобода) з посиланням на власного кореспондента та канал "Крымский ветер" з посиланням на інформацію від підписників, передають Патріоти України.

За словами кореспондента Крим.Реалії, від вибуху в Севастополі затремтіло скло у вікнах. Місцеві телеграм-канали передають, що вибух чули в усіх районах.

Як повідомляє "Крымский ветер", в селі Орлівка працює ППО росіян, а у селищі Кача пролунало два вибухи. Після двох «потужних вибухів» над Севастополем здіймаються два стовпи диму. В одному з мікрорайонів від вибуху вилетіли шибки, повідомляє підписник.

Два потужні вибухи чули від Севастополя до селища Зуя. Підписники повідомили, що у Бахчисараї «будинки тремтіли». Канал припускає, що приліт міг бути по аеродрому Бельбек.

Голова окупаційної адміністрації Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що, за попередньою інформацією, над акваторією збито ракету.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 26 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 8:06

Сьогодні 26 вересня. Триває 946-та доба оборони України проти російської навали. Які нові атаки готує ворог у цьому стратегічно важливому регіоні на півдні Донецької області? Яких втрат зазнає російська армія, намагаючись захопити Вугледар? Чи зможуть ...

Народні прикмети на 27 вересня. Що цього дня традиційно їли українці, аби вдома був достаток

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:05

27 вересня за новим церковним календарем (10 жовтня за старим) - день пам'яті мученика Каллістрата і його побратимів, Гімнасія та інших. За старим календарним стилем - Воздвиження Хреста Господнього, а також день пам'яті святителя Іоанна Златоуста і Лі...