"Прильотик у нас": Момент вибуху в Кривому Розі потрапив у прямий етер на ТБ (відео)

Вибух, який прогримів у Кривому Розі 28 серпня, було чути в прямому ефірі Суспільного під час виступу керівника Криворізької РВА Євгена Ситниченка, передають Патріоти України.

«Ах ти ж, йо-мойо. Прильотик у нас», — так лаконічно прокоментував посадовець ракетний удар, який армія країни-агресора РФ завдала в день жалоби за людьми, які загинули в місцевому готелі внаслідок попереднього російського удару.

Ракетний удар армії РФ по Кривому Рогу 28 серпня — що відомо

Нагадаємо, 28 серпня керівник Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул заявив про те, що армія Росії завдала ракетного удару по об'єкту цивільної інфраструктури, унаслідок якого четверо людей були госпіталізовані.

Об 11.20 за київським часом начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак заявив, що внаслідок удару постраждали троє людей. «Коли Кривий Ріг у жалобі, ворог знову атакує. І вкотре цілиться по цивільних. Наразі відомо про 3 постраждалих. У місті пошкоджено інфраструктуру та авто. Також сталося загоряння», — написав чиновник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Будівельна піраміда та власний "кишеньковий" банк: Ексдепутат міськради Чернігова залишив без квартир сотні людей

середа, 28 серпень 2024, 15:02

У Чернігові розгорівся масштабний будівельний скандал: власник будівельної компанії "Основа-Буд-7" та уже колишній депутат міської ради Юрій Тарасовець залишив сотні чернігівців без житла, не виконавши зобов'язань перед покупцями. Збитки оцінюються орі...

Влада запевняє, що це - фейк: У Рязанській області РФ виникла пожежа в районі ГРЕС (відео)

середа, 28 серпень 2024, 14:50

У районі Рязанської ГРЕС у Росії виникла пожежа. Очевидці повідомляють, що перед загорянням чули «хлопок», пише Telegram-канал Astra в середу, 28 серпня. У Мережі з’явилися кадри з пожежею, на яких видно задимлення біля станції, передають Патріоти Укра...