Приносила 180-440 тис. євро на місяць: У Франції заарештували круту віллу наближеного до диктатора Путіна олігарха

Вілла приносила йому величезні гроші.

У французькому Сен-Тропе арештували віллу Copab, яка належить сім'ї підсанкційного російського олігарха Михайла Фрідмана, наближеного до президента РФ Володимира Путіна. Сім'я Фрідмана заробляла її, здаючи в оренду, що приносило 180-440 тис. євро на місяць. Вілла була заарештована у зв'язку з санкціями Євросоюзу, передають Патріоти України.

Про це повідомляє The Insider. Зазначається: також було заарештовано квартиру Фрідмана у Парижі. "Офіційно вона належить компанії SCI, бенефіціарами якої є дочки та дружина бізнесмена", – зазначили аналітики.

Що відомо про віллу

Дізналися про віллу журналісти "Схем". Вона оформлена на дочок олігарха вілла має площу 580 квадратних метрів. А також:

  • басейн;
  • сауни;
  • паркомісце під вертоліт.

"Вілла записана на французьку фірму SNC COPAB. Бенефіціарами компанії в рівних частках є [дочки Фрідмана] Лора та Катерина (по 49%), ще 1% – і право вирішального голосу – залишається за колишньою дружиною Михайла Фрідмана Ольгою Айзіман. На останню також були накладено санкції Європейського Союзу", – розповідають журналісти.

Вони зазначають: 1%, що залишився, належить громадянину Франції Крістофу Жерарду. Який також є керівником SNC COPAB.

Фрідман став одним із перших російських олігархів, які потрапили до списку санкцій ЄС. В обґрунтуванні зазначено: у Фрідмана міцні зв'язки з адміністрацією Путіна, а бізнес він побудував за рахунок наближеності до влади. Його також звинувачують у сприянні окупації Криму в 2014 році.

Російський Forbes оцінював статки олігарха у майже 12 млрд доларів. В Україні найбільшими активами Фрідмана є Альфа-Банк та оператор мобільного зв'язку Київстар. За наявною інформацією, наразі він вийшов із ради директорів цих компаній.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...