Прирівняли до "вагнерівців"? У Росії чиновниці Єдиної Росії присвятили "парту героя" (фото)

Плазування російських чиновників перед вищим начальством сягнули такого рівня, що в одній зі шкіл Тверської області з’явилася так звана «парта героя», присвячена ще живій голові Лихославльського муніципального округу Наталії Виноградовій. Про це розповіли у місцевих пабліках у соцмережах, опублікувавши фото з відповідного урочистого заходу, передають Патріоти України.

Зазвичай такими ось партами у РФ прославляють своїх воєнних злочинців, які були ліквідовані Силами оборони України. Однак цього разу підлабузники з адміністрації школи у селі Стан вирішили потішити самолюбство своєї колишньої директорки, яка, приєднавшись до партії влади Єдина Росія, пішла на підвищення.

Там пояснили, що право на розміщення свого фото на парті чиновниця заслужила за «величезний внесок у розвиток» навчального закладу. Таким чином, Виноградова стала першим російським «героєм», який був удостоєний такої честі лише за те, що пересів з одного теплого кабінету до іншого.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...