"Природа за нас": Відома телеведуча показала "натяк" небес на перемогу України (фото)

Відома українська телеведуча Алла Мазур вразила фанів. Вона показала, як природа "натякає" на перемогу України, передають Патріоти України.

Містичний "знак" з небес побачили військові. За словами Мазур, серед хмар можна помітити прапор України. "Передові позиції, Купʼянський напрямок. Синьо-жовтий прапор України. Точно, що природа за нас! P.S. Надіслали з фронту сьогодні. Недовірливі можуть збільшити фото і роздивитись в деталях" - написала ведуча.

Світлина від військових вразила коментаторів. Користувачі зазначають, що дійсно бачать на фото прапор України. Також вони пишуть:

  • "За нас навіть небо та усі вищі сили. Все буде Україна"
  • "Перемога України вже скоро! Бережи, Боже, наших захисників"
  • "Ніхто і ніколи не зітре цей прапор з лиця землі"
  • "Навіть Господь показує, що все буде Україна"
  • "Природа натякає!".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Цього не треба було робити": Республіканець розповів про "серйозну помилку" Зеленського

субота, 28 вересень 2024, 22:04

Американський політик, керівник Республіканської партії у 45-му окрузі Асамблеї Штату Нью-Йорк Борис Пінкус заявив, що критика президента України Володимира Зеленського на адресу кандидата у віцепрезиденти США від республіканців Джей Ді Венса була поми...

Пізніше ідея здалася сумнівною: У 2021-му Британія планувала спецоперацію проти Нідерландів, - Борис Джонсон

субота, 28 вересень 2024, 21:40

У розпал пандемії коронавірусу уряд Великої Британії розглядав можливість проведення військової операції із захоплення вакцини на складах у Нідерландах. Про це йдеться у мемуарах тодішнього прем’єр-міністра країни Бориса Джонсона, уривки яких публікує ...