"Присягу складав і вірний їй досі": Народний артист України готовий взяти зброю і піти на війну, але... на боці РФ

Російський співак Олександр Малінін заявив, що готовий узяти до рук зброю і разом з іншими росіянами захищати країну. Про це він заявив на сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

У своїх соцмережах Малінін сказав, що є громадянином Російської Федерації, тому підтримує її сторону у війні. «Останнім часом у мережі з'явилося дуже багато неправдивої, дискредитуючої мене інформації. Я росіянин. Громадянин Російської Федерації і народний артист Росії», – наголосив Малінін.

Також артист спростував чутки про те, що живе за кордоном. За його словами, він не зраджував свою батьківщину і гастролює, зокрема, містами РФ. «Я ніколи не міняв мою Батьківщину на закордон, тому і не міг спеціально звідкись повернутися заради концертів до Росії. Я й так тут живу, працюю та плачу податки», – зауважив співак.

Крім того, Малінін заявив, що служив в армії, тому, якщо знадобиться, він поїде на фронт до окупантів. «Що стосується СВО, то в армії служив, присягу складав і вірний їй досі. Якщо потрібно буде йти батьківщину захищати, я готовий», – підсумував Малінін.

Зазначається, що у Малініна є чинне звання народного артиста України, яке йому присвоїв Леонід Кучма 2004 року «за великий внесок у розвиток української культури».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? - Злий Одесит

вівторок, 17 вересень 2024, 0:30

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? В последнее время тема «мирных переговоров» между Украиной и Россией приобрела второе дыхание, которое в медийном пространств...

На Покровському операційному напрямку противник зумів трохи розширити вклинення в районі Новогродівки, однак за Лисівку та Сухий Яр, зачепитися йому поки не вдається - Костянтин Машовець

понеділок, 16 вересень 2024, 23:19

1. На Куп'янському напрямку, очевидно, противник силами 1-ї "гвардейской" танкової армії (ТА), а саме - її 2-ї "таманской" мотострілецької дивізії (мсд), при дієвій участі 4-ї "кантемировской" танкової дивізії (тд), активно рветься до річки Оскіл по на...