"ПриватБанк" встановив кредитні канікули - названо дату та відсоток 0,00001%

У банку зазначають, що підвищення кредитного ліміту наразі буде недоступне, але клієнти можуть без обмежень користуватись коштами в межах наявного ліміту.

"ПриватБанк" відновив для своїх клієнтів можливість користуватись кредитними коштами в межах встановленого ліміту на картці, а також впроваджує кредитні канікули за кредитними картками фізосіб, передають Патріоти України.

Про це повідомила прес-служба фінустанови.

У банку зазначають, що підвищення кредитного ліміту наразі буде недоступне, але клієнти можуть без обмежень користуватись коштами в межах наявного ліміту.

"В умовах воєнного стану в країні та для підтримки клієнтів у цей непростий період "ПриватБанк" з 1 березня 2022 року впроваджує кредитні канікули для клієнтів-фізичних осіб за всіма кредитними картками. Пільгові умови договору під 0,00001% та без обов'язкового мінімального платежу діють до 1 червня 2022 року", - йдеться у повідомленні.

Кредитні канікули діятимуть і за картками, які мали прострочення зобов'язань терміном до 90 днів включно. На період кредитних канікул клієнти можуть вносити кошти на кредитну картку за власним бажанням.

У банку наголосили, що процес переведення клієнтів на пільгові умови договору відбуватиметься у автоматичному режимі поетапно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...