Привітали з "днем Росії": Кіберфахівці ГУР атакували російські аеропорти й органи влади РФ

Головне управління розвідки Міністерства оборони України здійснило в «день Росії» кібератаку на російські державні ресурси та аеропорти, інформують Патріоти України.

Через це затримано низку рейсів, повідомляє Укрінформ, посилаючись на джерело у розвідці. Як зазначив співрозмовник, атаки здійснюються на ресурси аеропортів Домодєдово, Гагарін у Саратові та аеропорту в Южно-Сахалінську.

Через це затримуються авіарейси, і росіяни не можуть вилетіти в Сочі, Бодрум, Москву. Водночас літаки доводиться перенаправляти на запасні аеродроми в Самару або Ульянівськ.

Крім цього, українські розвідники взяли під контроль державний сервер сайту Держдуми Ставропольського краю Росії. Фахівці розмістили на ньому банер з написом «Держитесь, мы вас освободим!», а потім вивели сервер з ладу. Також зазнали атаки ресурси Ради федерації Федерального зібрання РФ.

«День так званої Росії триває, у підданих [російського диктатора Володимира] Путіна сьогодні буде ще багато подібних „подарунків“ на свято», — зазначив представник розвідки.

Джерело: Укрінформ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...