"Приводів для оптимізму нема": Генерал Забродський пролив світло на запаси крилатих ракет у Росії

Російська Федерація має ресурси, щоб атакувати Україну з повітря з нинішньою інтенсивністю ще кілька років. Немає приводу для оптимізму і з приводу запасів крилатих ракет повітряного базування в Росії, передають Патріоти України.

На думку першого заступника голови оборонного комітету Верховної Ради, генерал-лейтенанта Михайла Забродського, Москва може підтримувати і нарощувати авіацію за рахунок "вражаючої чисельності її бойового складу".

"Росія продовжує перекидати з "тилових" округів авіаційну техніку для поповнення втрат і має ще достатньо ресурсів для ведення боротьби в повітряному просторі з існуючою інтенсивністю протягом кількох наступних років", - зазначив Забродський.

При цьому він вказав, що запаси крилатих ракет повітряного базування у Росії не безмежні, але "в цьому відсутній який-небудь привід для оптимізму". "Просто очікувати і сподіватися, що повітряні атаки припиняться, враховуючи брак у противника засобів ураження, найгірше, що можна робити в поточній ситуації. На просте запитання: "коли таке може статися?", існує не менш проста відповідь - ніколи", - пояснив генерал.

Крім того, він повідомив, що російське керівництво займається питанням поповнення запасів ракет, зокрема одне з рішень, яке реалізується, засноване на "відносній доступності авіаційних і ракетних засобів ураження для зовнішньої поставки".

Джерело: Укрінформ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цей зрадник, звірюка, монгольський холуй і брехун був канонізований РПЦ як святий благовірний за... праведне життя, - журналіст

неділя, 2 червень 2024, 0:30

"Час від часу вони там про якесь "братерство" розповідають. Ну що ж, ловіть. Такого вам досі у школі на розкажуть. "Братерство" по-московськи", - пише журналіст Павло Бондаренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та пр...

Здійснилася мрія "любителів Росії" в Криму - Голобуцький

неділя, 2 червень 2024, 0:18

"В окупованому Криму все частіше випадає «каміння з неба», якого так прагнули зрадники на початку анексії. «Каміння», у вигляді дронів, направляє українська Служба Безпеки. І приносить це «каміння» Росії збитків на сотні мільйонів доларів", - пише полі...