"Пташка була наркоманкою": У замороженій курятині для військових знайшли голку (фото)

У закупленій замороженій курятині для української армії виявили голку. У зв'язку з цим всю продукцію готують до повернення та планують переглянути контракт з постачальником. Про це повідомив член антикорупційної ради при Міноборони України Геннадій Кривошея у соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

"Здогадайтесь що це? Ось таку голку виявили військові в замороженій курятині. Цікаво, що на це скаже постачальник Мітпром? Як на мене це лише підтверджує, що курочка - "наркоманка"…?", - написав він, додавши фото.

Член антикорупційної ради повідомив, що тепер вся продукція готується до повернення, а відповідним Службам Міністерства оборони доручили відпрацювати проблему. Він звернувся до Державного оператора тилу із закликом вжити відповідних заходів реагування та переглянути контракт з постачальником. "Громадська антикорупційна рада при МОУ працюємо далі", - наголосив Геннадій Кривошея.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цинічний винахід Путіна: Формально у Росії немає жодного українського військовополоненого, - правозахисник

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 22:00

Росія нікому не дає статусу військовополоненого, аби не дотримуватись положень Третьої Женевської конвенції про поводження з військовополоненими. Про це заявив засновник проєкту «Пошук.Плен», адвокат Микола Полозов, повідомляють Патріоти України з поси...

Хтось порадив Зеленському взяти на озброєння методи Трампа, - Голобуцький

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 21:54

"По суті, "План перемоги" добрий, ніхто не відмовився би від його виконання. От тільки він поданий не там, не тоді, не так і не для тих", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та п...