Публіка не оцінила вибір московського жюрі - "змий штукатурку й не впізнаєш красу": "Місіс Росія 2023" стала посміховиськом (фотофакти)

У Москві пройшов конкурс краси "Місіс Росія 2023". Корону отримала 32-річна Жанна Спеціальна з Геленджика, але в мережі не оцінили вибір журі.

У конкурсі брали участь заміжні росіянки. Всього на звання "Місіс Росія 2023" претендували 33 жінки, а головним призом, крім корони, була путівка на Мальту.

Фінал відбувся 6 серпня в Москві, куди з'їхалися переможниці з регіонів. Учасниці різного віку - наймолодшій Христині Гончаровій 28 років, а найстаршій Тетяні Мясниковій з Нижнього Новгорода - 56 років.

У підсумку вибір журі припав на 32-річну "барбі" з Геленджика.

Ось тільки користувачі соцмереж не згодні з таким рішенням:

  • А по-справжньому, гарних хіба немає??? Ці губасті, фарбовані ляльки набридли, дивитися гидко.

false

  • Класична косорила мокша

false

  • Жах, кістки стирчать, що в цьому гарного?

false

  • Ширший за ворота рот.

false

  • Аж надто багато фарби на ній. Краса, це коли природою дано, а ти її підтримуєш. А тут змий штукатурку й не впізнаєш красу.

false

  • Нічого гарного тут немає!!!!!! Нафарбована лялька!!!! Худа!!!!! Шия, як у жирафа!!!

false

Місіс Росія 2023 - що відомо про Жанну Спеціальну

Росіянка має чотири вищі освіти. Вона працює директором департаменту продажів в IT-компанії. У Спеціальної є трирічна дочка Амелі.

"Я йшла на конкурс, щоб перетворитися, захотілося яскравості, захотілося вийти з декретної відпустки красиво. Отримала від конкурсу багато позитивних емоцій, тепер у мене безліч подруг по всій Росії", - розповіла Нова "Міс Росія 2023" в коментарі російським журналістам.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...