"Пугачова не ревнує?": Галкін вразив фанаток відвертим фото

Відомий гуморист Максим Галкін не на жарт розбурхав мережу. Чоловік Алли Пугачової показав своє відверте фото, повідомляють Патріоти України.

Так, на своїй сторінці в Instagram Галкін розмістив архівний знімок. На ньому він позує з ще короткою стрижкою і темним волоссям. Фото було зроблено на пляжі, гуморист позував у плавках.

Для знімка чоловік Пугачової прийняв забавну позу. Він стояв однією ногою на камені. Гуморист пожартував, що він - "йогалкін".

Шанувальники прийшли в захват. Одні почали хвалити хорошу фізичну форму Галкіна. Інші ж жартують, що йому не варто було публікувати настільки відверте фото, так як Пугачова нібито може почати ревнувати. Користувачі пишуть:

  • "Щось із грецької міфології, ідеальна статура"
  • "На цьому фото все прекрасно: і Максим, і пейзаж, і тінь!"
  • "А Пугачова не ревнує? З чого це ви вирішили фанаток спокушати?".

Знімок Галкіна викликав справжній фурор. Всього за пару годин він зібрав майже 20 тисяч лайків. Користувачі не припиняють коментувати відверте фото і придумують смішні жарти про позу Галкіна і про тінь, яку він відкидає на піску.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...