Пугачова поділилася кадрами з дітьми та розповіла, куди поїхала з Ізраїлю (відео)

Російська співачка Алла Пугачова поділилася рідкісними кадрами з підрослими дітьми- Лізою та Гаррі - від гумориста Максима Галкіна, передають Патріоти України.

Увесь цей час виконавиця разом з двійнятами перебувала в Ізраїлі, куди втекла з Росії, однак зараз родина вирушила у невеличку подорож. На своїй сторінці в Instagram Пугачова поділилася відео з аеропорту та розповіла, куди вирушає.

"Три щасливих дні в Парижі. Зустріч з татом і поїздка в Діснейленд. Ура!", - написала примадонна.

На відео Ліза і Гаррі також поділилася радісними емоціями від подорожі, адже дуже засумували за батьком, який багато часу проводить на гастролях. Галкін у свою чергу додав до відео короткий коментар "Чекаю" з червоним сердечком.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...