Пушилін отримав паспорт Бразилії та купив віллу в цій країні, - Казанський

У ватажка терористів так званої "ДНР" Дениса Пушиліна є паспорт Бразилії. Бойовик купив нерухомість в цій країні. Блогер Денис Казанський опублікував документ, згідно з яким Пушилін придбав в Бразилії віллу площею 550 квадратних метрів, передають Патріоти України.

Документи на нерухомість оформлені на бразильський паспорт бойовика. На документі красується дата 5 листопада 2022 року. При цьому в якості покупця вказаний громадянин Бразилії Денис Володимирович Пушилін.

При цьому, якщо звернути увагу на транслітерацію по батькові "Володимирович", то можна припустити, що паспорт Бразилії Пушилін отримав, пред'явивши українські документи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...