"Пусть на ваших могилах цветочки растут...": Військові кібери "привітали" російський спецназ дотепним віршем

Українські військові кіберфахівці порушили роботу серверів 13 компаній та "привітали" російських спецназівців "зі святом". Про це виданню "Армія Інформ" повідомили українські кіберспеціалісти, передають Патріоти України.

Зауважується, що українські кіберфахівці здійснили вплив на сервери 13 компаній, серед яких зокрема «РосХимЗащита», що відповідає за виробництво засобів індивідуального захисту. А також фонд «русь великая», що просуває ідеологію "русского міра". Також під удар потрапили сайти підприємств, які залучені до кредитування учасників агресії - це "Залог" та "МФК "Джой Мани".

Атаку на сервери українські кібери здійснили до дня підрозділів спеціального призначення збройних сил рф, який росіяни відзначають 24 жовтня.

"На стартових сторінках уражених сайтів з’явилося зображення начальника генштабу рф валєрія гєрасімова та міністра оборони рф андрєя бєлоусова з віршем про спецпризначенців: "генералы ошибки допускают, а эти парни ценою жизни исправляют", - йдеться у повідомленні.

Серед побажань російським солдатам також "зичили" квіточок на могилах, а генералам РФ - великі "хороми": ".. пусть у генералов хоромы растут, а на ваших могилах цветочки растут. Чтоб за спасенье вашей души молились мать, жена и малыши.

Особисті дані військових рф, здобуті під час операції, та інші потенційно цікаві дані передали у відповідні структури.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як Центробанк РФ хакає МВФ? Знову про мою "улюблену" голову Центробанку РФ Набіулліну, - журналіст

субота, 26 жовтень 2024, 13:54

"Як Центробанк РФ хакає МВФ? Знову про мою "улюблену" голову Центробанку РФ Ельвіру Набіулліну. Як я і казав, вона – один із найбільш технічних наших ворогів", - пише журналіст та блогер Антон Швець на своїй сторінці у соцумережі "Фейсбук", передають П...

Хотів показати "українську бронетехніку", але щось пішло не так: Пропагандист Кремля відзначився "шедевральним" репортажем із Курської області (відео)

субота, 26 жовтень 2024, 13:32

На російському телебаченні показали сюжет із селища Глушково Курської області, видавши підбитий російський бронеавтомобіль за український, передають Патріоти України. "Украинский бронеавтомобіль, на якому диверсійно-розвідувальна група намагалася прорв...