"Пусто и уныло", або Індикатор процвітання "молодої республіки": У мережі показали передноворічні фото окупованого Донецька

Незважаючи на те що деякі будинки прикрашені ілюмінацією, місто все одно вечорами виглядає порожнім, навколо сумна картина.

Кадри з окупованого Донецька за кілька днів до Нового року показали в одному з донецьких пабліків, передають Патріоти України.
Коментатори стали писати, що як би зараз Донецьк не прикрашали, виглядати місто буде сумно. У багатьох жителів немає настрою, та й зустрічати 2020 рік більшість донеччан будуть з порожнім гаманцем - зарплати перед НГ окупанти з "ДНР" багатьом так і не виплатили.
Користувачі відзначають, що, незважаючи на передсвяткові дні, Донецьк вечорами порожній і напівосвітлений, ситуацію не рятує навіть поодинока новорічна ілюмінація."Как все серо, тускло и уныло", "Как НГ встречать без денег, мужу зарплату не дали", "Лучше бы деньги с открытия елки в центре на помощь людям отправили", "Как Донецк ни украшай, выглядит он сегодня убого", "По вечерам жутко на улицах, пусто и неуютно", - пишуть в коментарях.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бої у Красногорівці: чому місто важливе для оборони, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 7:15

За повідомленням Генштабу ЗСУ, за останню добу на Новопавлівському напрямку оборонці продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Водяне, Парасковіївка та західніше Побєди Донецької області, де ворог 13 разів нам...

Народні прикмети на 29 квітня: Побажайте сьогодні щось хороше близькій людині та уникайте конфліктів у родині

понеділок, 29 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 29 квітня за новим стилем вшановує пам'ять дев'яти Кизицьких мучеників і мученика Іоанна Валаха. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мучениць-сестер Агапію, Хіонію та Ірину. Селяни присвячували це свято роботі на діл...